Turkish National Allergy And Clinical Immunology Association 27th Annual Meeting 2020

منتهي الصلاحية
التواريخ : 24 أكتوبر 2020 » 28 أكتوبر 2020

المكان : Bodrum
تركيا

Book your hotel


الجهة المنظمة :

المجال : الصحة والطب; Immunology and allergic diseases

الكلمات المفتاحية:
تفاصيل :

Kongremiz, alerji ve immünoloji alanında yurt içi ve yurt dışı güncel gelişmelerin ve bilimsel çalışmaların sunulması ve tartışılmasına zemin sağlayan ülkemizin en önemli organizasyonudur. Bu yıl, farklı ülkelerden konuşmacı olarak kongremize katkı verecek bilim insanlarının yanı sıra ilk defa bir başka ülkenin (İspanya) ulusal derneği de müstakil bir oturum ile yer alacaktır. Kongremize ayrı bir heyecan getiren, alerji ve immünoloji yan dal araştırma görevlileri ve uzmanlarının katılacağı bilim sınavı bu yıl da yapılacak ve ilk 3 sırayı alan hekimlerimiz çeşitli kongre ve bilimsel kurslara katılım burslarıyla ödüllendirilecektir. Sınav içeriği kongremizdeki konuşmaların bilimsel içeriği çerçevesinde hazırlanacaktır.


Turkish National Allergy And Clinical Immunology Association 27th Annual Meeting 2020 to be held from 24 أكتوبر 2020 to 28 أكتوبر 2020 in Bodrum, تركيا. It covers various areas of الصحة والطب including Immunology and allergic diseases. For more information, visit the website of the conference or contact the organizer.
أضف الى المذكرة 2020-10-24 2020-10-28 Europe/London Turkish National Allergy And Clinical Immunology Association 27th Annual Meeting 2020 https://www.sciencedz.net/ar/conference/70884-turkish-national-allergy-and-clinical-immunology-association-27th-annual-meeting-2020 Bodrum - تركيا

الأقسام ذات الصلة:

مؤتمرات، ملتقيات علمية و ندوات في تركيا
مؤتمرات، ملتقيات علمية و ندوات في تركيا في2020
مؤتمرات، ملتقيات علمية و ندوات في الصحة والطب
مؤتمرات، ملتقيات علمية و ندوات في الصحة والطب في2020
مؤتمرات، ملتقيات علمية و ندوات في الصحة والطب فيتركيا
مؤتمرات، ملتقيات علمية و ندوات في الصحة والطب فيتركيا في2020
كل المؤتمرات والملتقيات
ملتقيات حسب البلد

تنويه: نحن نهدف إلى توفير المعلومات الصحيحة والموثوقة حول الأحداث القادمة، لكن لا يمكن أن نقبل المسؤولية عن نص الإعلانات أو حسن نية منظمي الحدث. لا تتردد في الاتصال بنا إذا لاحظت معلومات غير صحيحة أو مضللة وسنحاول تصحيحها.نحن لا نشارك في تنظيم أي من الأحداث المدرجة ولا نتعامل مع مدفوعات التسجيل نيابة عن المنظمين.